Comenzi online: 0762.989.480 / E-mail: [email protected]

Traduceri legalizate Bucuresti.

Despre noi.

Servicii de inalta calitate in domeniul traducerilor

2

 

Cine suntem noi?

Compania noastra ofera servicii de inalta calitate in domeniul traducerilor autorizate pentru a veni în intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri. Cu o echipa formata din colaboratori experimentati, reusim sa depasim barierele lingvistice si sa va aducem mai aproape de partenerii dvs.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, avem o echipa formata din colaboratori specializati in diverse domenii, care stapanesc arta traducerii, asigurand astfel transmiterea corecta a mesajului original, fara ca sensul acestuia sa fie alterat, indiferent de complexitatea proiectului..

Experienta de 8 ani in domeniul traducerilor autorizate ne ajuta sa imbinam cu usurinta profesionalismul cu eficienta, in scopul de a va livra traduceri de o calitate superioara, in timp util si excelent realizate. In plus, oferim tarife convenabile cu preturi incepand de la 14 ron/pagina. Ne angajam in respectarea termenelor de predare stabilite, oferim confidentialitate in privinta materialelor primite si garantam calitatea traducerilor prin fidelitate si transparenta. Consideram ca o traducere nu se rezuma doar la transpunerea textului in alta limba ci si la transmiterea mesajului, de aceea tratam cu seriozitate fiecare proiect, analizam cu atentie particularitatile semantice si ale terminologiei cuvintelor si oferim traduceri ce au aceeasi fluiditate ca textul original. Stabilim standarde inalte si ne ridicam deasupra lor.

Acordam o importanta deosebita calitatii traducerilor pe care le realizam deoarece serviciile calitative sunt o responsabilitate pe care ne-o asumam fata de clientii nostri. Traducerile reprezinta un domeniu creativ care necesita o dezvoltare continua si la care participam activ de 8 ani. In aceeasi masura, cunoastem impactul negativ pe care il are o traducere efectuata gresit, de aceea toate eforturile noastre vin in a oferi traduceri la standarde calitative inalte pentru a satiface chiar si cei mai exigenti clienti.

 

Clientii nostri

1
2
3
4
5
Back to Top